Cégvezetők, irodát bérlők figyelmébe!

Képezzen értéket!

Önnek több most a havi bérleti díja "A" kategóriás irodájának / bemutató termének a bérleti díja,mint havi 135.000 Ft?

Ha IGEN akkor érdemes tovább olvasnia.

Ha Ön most hasonló méretű irodát bérel a városban, számolja ki Ön és munkatársai, Ügyfelei parkolása mennyibe kerül. Itt mindig van ingyenes parkolóhely. Akár 20 fős irodánál ez mennyi költség havonta?

A Tesco , Burger King szomszédsága biztosítja a bevásárlás, ebédlés, Posta (!) Lehetőségét.

Ha cége nyereségesen zárja az idei évet, banki kapcsolatunkkal segítünk a céges 2,5 % os hitel felvételében, melynek ez az ingatlan megfelelő fedezet!

Az ingatlan értékének éves 2,5 % os kamattal számolva 135.000 / hó kamatot fizet. A jelen bérleti díj külőlönbözetét fordítsa törlesztő részletre. És saját tulajdonában van irodája, Ön értéket képzett.

Befektetők figyelmébe!

Eladó Óbuda frekventált részén, a Bécsi úton, közvetlenül a Tesco mellett, új építésű társasház földszintjén, 153 m2 alapterületű, bemutatóteremnek vagy irodának is alkalmas, újszerű állapotú üzlethelyiség.

Jellemzők: 2 önálló bejárat, minőségi alumínium nyílászárók, újszerű kazán, riasztó, kamera, klíma, új burkolatok, zuhanyzó. Az ingatlan akár két külön bejáratú, 75 m2- es helyiséggé is átalakítható. A hátsó helyiségek kiosztása nem főfalak, így igény szerint, egy légtérré is bontható. Az üzlet előtt ingyenes zárt parkoló van, melyet távirányítóval lehet vezérelni.

A stabil háttérű, nagy múltú bérlővel, hosszú távú együttműködési megállapodás van, így az ingatlan akár bérlővel együtt is eladó, de bérbeadói oldalról, 1 hónapos felmondással szüntetheti meg. 
Az órák a bérlő nevén vannak, így annak átírása sem szükséges. 

A bérleti díj befolyó összege jelentősen magasabb, mint egy hasonló méretű lakásé.